Този месец кутиите за сън стават на 3 месеца, а мечтата за тях на цяла година.
Отне доста време да намерим партньор, с който да ги произвеждаме, но пък сега сме истински горди с резултата. Днес ви срещаме с Емо и Гео – професионалисти и бащи, благодарение на които Tsuky произвежда най-яката кутия за сън правена досега :_)

Кутията за сън се произвежда в Пловдив от фирма Севдекс – лидер в областта на най-високия клас опаковъчни решения – луксозни твърди кутии. Екипът, с който работим се състои от утвърдени специалисти – конструктори с богати идеи за дизайна и конструкцията на кутиите, инженери, подсигуряващи висококачествено производство и опитни специалисти за отлична комуникация за въпросите, възникнали в процеса от поръчка до получаване на крайното изделие.

Наш партньор в Севдекс е Емо – баща на 2-годишно момченце, в чието лице срещнахме търпение, разбиране, ентусиазъм и съдействие за всичко. Емо е с нас на всяка стъпка от производствения процес и ни помогна да усъвършенстваме и най-трудните части от него.
С негова помощ подбрахме всички материали, така че кутията да бъде наистина безопасна за малките бебета.

А какво прави кутиите ни толкова специални?

Това, че са от доста дебел картон – 5 мм – и най-вече покритието с топъл ламинат, което дезинфекцира материала и позволява кутията лесно да бъде почиствана. Така, нашата кутия е по-устойчива и по-безопасна. Идеята за това покритие дължим на Гео – наш основен съветник по всички въпроси свързани с кутиите ни и не само. За наш късмет той също е баща – само, че е по-напред от нас и вече има цели 2 броя – батко на 3 и принцеса на годинка.

Благодарение на Емо и Гео сме спокойни, че продуктът който предлагаме е безопасен, качествен и красив, т.е. 100% Tsuky.