На 3.11, беше първата ни среща на живо с един куп бъдещи родители. Като майки трябва да признаем, че да бъдеш в една стая с толкова бебоци е истински вълнуващо!

Някои неща не ни се получиха съвсем по план. Например бяхме предвидили присъствие от страна на целия tsuky team, включително двегодишните Ефи и Филип. Представяхме си колко мило ще бъде да са наоколо и как ще вдъхнем още малко увереност на бъдещите родители за една наистина лесна подготовка за бебе. Само дето малчовците вдигаха толкова шум, че се наложи да ги преместим да дивеят в Докторска вместо това :_)

Важното е, че успяхме да разкажем за нашето предложение за лесна подготовка за бебе.  Да покажем всеки продукт от голямата кутия и да споделим как и защо сме подбрали точно него. И най-вече да се видим на живо с хората, заради които го правим.

Щастливи сме, че в края на събитието се видяхме с родителите, които искаха да пипнат продуктите на живо и да проверят дали наистина са това, което очакват. И разбира се, да отговорим на всички техни въпроси.

А ето и някои от тях:

Кутията за първия месец на бебето ли е?

Продуктите в кутията се ползват с различна продължителност и голяма част остават с вас за по-дълго. По-конкретно:

  • Дрешките са в размер за първите 0-3 и 3-6 месеца (размери 56 и 62)
  • Козметиката и препарата за пране – в зависимост от интензивността на употреба
  • Бельото за сън, муселиновите пелени и хавлийката за баня – първите 1-2 години
  • Аксесоарите – за всеки е различно, но от 1 до 3 години

С две думи, продуктите могат да се ползват от първия ден и да бъдат с вас повече от година.

По какво се различават големите кутии?

Основната разлика са колекциите дрешки – за момиченце, момченце и унисекс. Освен това сме подбрали подходящи цветове за аксесоарите (четка, гребенче, залъгалка) и за муселиновите пелени, така че да пасват на съответните цветове дрешки.

Кога е добре да се купи кутията?

Това е лично решение. Някои родители я купуват и в 6тия месец от бременността, а е съвсем реалистично да изберете кутия заедно и след като се роди бебенцето, таткото да я поръча – доставката за София е на следващия ден и в рамките на 2-3 дни за цялата страна. Все пак, опитът ни показва, че е добре да се направи поръчка в 7-8ми месец, за да имате време да подготвите нещата (пране, гладене, подреждане) и да не мислите за пазаруване последните седмици. Освен това така си гарантирате, че ще получите кутията, която искате – дори и в момента на поръчка вашият модел да е свършил ще има време за реакция да осигурим точно дрешките, които сте си избрали.

За всички, които не успяха да дойдат, споделяме тук презентацията и live stream от събитието.

Благодарим за времето и внимание на всички! И за гостоприемството на нашите домакини – Списание 9 месеца.

До нови срещи!