ГОТОВА СЕЛЕКЦИЯ

Включва основните продукти, необходими през първите месеци с бебето вкъщи, и спестява на родителите покупката на вещи, които остават неизползвани.

СПЕСТЯВА ВРЕМЕ

Т.е. спестява цялото време, нужно за избор, сравнение и проучване на продукти, както и времето, необходимо за пазаруване в магазин.

СПЕСТЯВА СРЕДСТВА

Стойността на кутията е с над 10% по-ниска от стойността на продуктите в нея, закупени поотделно.

СТРАХОТЕН ПОДАРЪК

Кутията е перфектното решение за всички приятели и роднини на бъдещите родители.

ОСИГУРЯВА СПОКОЙСТВИЕ

Вярваме, че кутията повишава качеството на живот на новородените, като носи спокойствие на техните родители.

ВСЯКА КУТИЯ ПОДКРЕПЯ КАУЗА

1% от стойността на всяка продадена кутия се дарява в края на месеца за съответната месечна кауза на 1 Процент Промяна.

ИЗБЕРИ КУТИЯ

За подарък или за себе си. Имаш възможност да избереш кутия, всяка с различни колекции бебешки дрешки.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА И ВРЪЩАНЕ

Доставяме кутията с куриер до посочен от теб адрес, безплатно. Можеш да избереш да се откажеш от поръчката в рамките на 14 дни.

СИГУРНИ РАЗПЛАЩАНИЯ

Интернет страницата ни отговаря на всички стандарти за сигурност. Поддържаме възможност за плащане с карта, банков превод и наложен платеж.

За най-важното

TSUKY BABY BOX

Виж какво има в кутията 

Чаршафчета, завивка и мека играчка за спокоен сън, хавлия, аксесоари и козметика за лична хигиена на бебето. Разнообразие от дрешки, за да разберете лесно кое е най-удобно за вас и бебето.

За дрешките в кутията сме заложили на Pinokio, за аксесоарите – на Nuk, а за козметиката – на Bioderma. Има и продукти, произведени специално за нас, за да отговорят на нуждите на новородените бебета.

Ефи и Филип ООД съобщава, че във връзка с уведомление за предупреждение 2021.3589, касаещо миграция на летливи организни съставки (1,6%) от силиконови снак чаши и силиконови чинии произведени от Mushie (Дания) в Китай се спират от продажба. За екипа на tsuky безопсността на децата е на първо място и затова спираме да работим със силиконовите продукти на Mushie, до изясняване на ситуацията.