Миналият месец 1 Процент Промяна отпразнува 3 години съпричастност, над 35 реализирани каузи, над 200,000 лв. събрани средства и по-важното над 100 човека, които помагат всеки месец! И ние бяхме там, и ние пихме вино, и ние се заредихме с воля за добро за цялата година :_)

Снимки от събитието можеш да разгледаш тук.

А ето за какво ще дарим 1% от приходите на Tsuky в края на февруари!

Каузата този месец

През февруари, 1 Процент Промяна подкрепя Центъра за социална рехабилитация и интеграция в Свищов. ЦСРИ-Свищов е комплекс, предоставящ социални услуги за лица с увреждания над 18 години. Всеки ден професионален екип от специалисти – социален работник, психолог, трудотерапевт, рехабилитатор и медицинско лице – работят за тяхното интегриране в обществото и за изграждане на относителна самостоятелност в ежедневните им потребности. До края на 2018 г. подкрепа са получили 119 души, които идват почасово минимум 3 пъти в седмицата в центъра, а броят на посетителите постоянно расте. Средствата от каузата ще бъдат използвани за създаване на зала за провеждане на групови занятия и закупуване на интерактивна стена с образователен софтуер.

Ако искаш да научиш повече за самата кауза, можеш да разгледаш тук.

Резултатите през януари

През първия месец от новата година сдружението събра над 9,000 лв дарени от повече от 130 човека. Всички ние заедно ще зарадваме няколко поколения дечица в Детска градина „Райна Княгиня“ в с.Недан, община Павликени като я ремонтираме за първи път от създаването и през 1973 г. Вече има оферта за мебелите и съвсем скоро очакваме новини за реализирането на каузата.

В края на месеца преведохме и нашия 1% и нямаме търпение да видим как ще изглежда обновената детска градина :_)