За най-важното

TSUKY BABY BOX

Кои сме ние?

Ние сме Кат и Светла – две (почти) пълни противоположности с различни професии и деца на една и съща възраст. Заедно решихме да използваме опита си досега и да създадем продукти, които улесняват родителите и техните близки.

Защо създадохме Tsuky Baby Box?

Вярваме, че спокойни родители е най-големият подарък, който можем да направим за всяко новородено. Така се появи Tsuky Baby Box – всичко на едно място, за най-важното.

Какво се крие в Tsuky Baby Box?

В нашата основна кутия има всичко нужно за първите месеци с бебето у дома – дрешки, аксесоари и продукти за сън и баня. Целта й е да спести на родителите покупката на безброй вещи и да им даде спокойствието, че имат всичко най-важно, за да посрещнат бебето си у дома.

В началото на 2019та на пазара излезе и нашата кутия за сън. Тя е вдъхновена от кутията за сън, част от финландския пакет за майчинство, и на мечтата за нея дължим съществуването на Tsuky Baby Box. Кутията за сън е аналог на финландската от гледна точка на размери и позволява бебенцето да спи в нея през първите 3 месеца след раждане. Тя е безопасно, комфортно и практично решение за тези най-важни първи месеци от развитието на бебето

А кутията за подарък е в помощ на всички приятели и близки. Именно тя първа стигна до по-широка публика и ни убеди в качествата на продуктите, които сме подбрали. Надяваме се да хареса и на теб!

Щастливи сме, че сте се спрели на нас, и ще се радваме да получим обратна връзка за всичко, което правим!

thank-you

Когато успеем да съчетаем красив дизайн с качество още от първия ден