Вие имахте ли си любимо одеялце като дете? Нещо меко и топличко, което да ви пази от лошите сънища? А виждали ли сте детенце да гушка и носи със себе си своето любимо одеялце?

Именно тази мечта – за усещане, което се превръща в топъл детски спомен – ни мотивира да създадем одеялцето Tsuky.

Нашият Партньор

За да реализираме тази мечта потърсихме приятели – екипът на Росица в гр. Севлиево, които минаха заедно с нас през целия процес на селекция на правилна материя, цвят и размери за одеялцето.

Росица са български производител на висококачествени трикотажни облекла с почти 60-годишен опит в тази сфера. През годините Росица АД се модернизира, трупа опит и развива съвременен бизнес модел на производство. Сертифицира се по ISO 9001:2008 и спазва международния етичен кодекс на труда.
Повече за най-новите им продукти можете да научите тук.

Одеялцето с главно О

Заедно с партньорите ни се спряхме на оптимални размери – 90х90 см. Така то е перфектно за новородени бебенца, а може спокойно да се използва и през първите 2-3 години на детето. Струва ни се, че плътността му също го прави незаменимо през всички сезони – подходящо е за основна завивка през пролетта и есента, по-лека завивка у дома през зимата, а и спокойно помага през по-хладните нощи през лятото.

Материята е 50% памук и 50% акрил – съотношение, което позволява да се комбинират естествени свойства и мекота на памука с предимствата на акрила от гледна точка устойчивост при употреба и често пране. Материалите са произведени в Германия и се внасят от там от Росица специално за нас. Резултатът е изключително меко, топло одеялце, с което спокойно завиваме и нашите дечица вече почти цяла година.

 

Одеялцето Тsuky е любимец на всички, които са се докоснали до него.

Можете да го разгледате и купите от тук.