Обичаме да разказваме за партньорите ни в Tsuky Baby Box. Защото се гордеем с всеки един от тях!

2019-та ни донесе два нови продукта, два нови бранда, две нови дами, с които работим убедени, че така носим повече стойност за всички, които избират кутиите ни.

Днес ти разказваме за Деси – ½ създател на бранда за бебешки продукти Angel Baby; човек, с който си говорим от самото създаване на Tsuky; и разкошна дама, която най-накрая срещнахме на живо на Академия за родители.

Вече два месеца, можете да закупите Тsuky Baby Box Sleep или с олекотена завивка или със спално чувалче на нашите партньори от Angel Baby. Ето как и защо се спряхме на тях :_)

Повече за спалното чувалче

Въпросът дали в кутията да има спално чувалче се разхожда с нас още от самото начало. Две причини ни накараха да стартираме с олекотена завивка – това, че нашето вдъхновение, финландската кутия, се предлага именно с такава; освен това, пазарното проучване, което направихме потвърди, че все още повечето мами в България избират олекотена завивка / пелена / одеялце за своето новородено бебче.

Какво ни накара да предложим и вариант чувалче? На първо място е обвързаността на този продукт със съня на бебенцето. Вярваме, че всеки родител в днешно време се информира за безопасните условия за сън на новородено и на тази база преценява какво да използва за завивка, така че да се погрижи за комфорта и безопасността на малкия човек. Една от най-уважаваните организации в сферата на безопасния бебешки сън, The Lullaby Trust, съветва бебенцата да са завити с подходяща за сезона завивка до рамената (с ръчичките върху завивката) или да спят в бебешки спален чувал.

Ето защо, предлагаме и този вариант. Допълнителен плюс е възможността да предложим чувалче с различна плътност за всеки сезон, така че да се поддържа оптимална температура за бебенцето. Не на последно място е дизайна (знаете, че ни е важен). Чувалчето, което сме избрали, е сякаш правено специално за Tsuky и нашата кутия за сън!

А защо Angel Baby?

Екипът зад бранда има вече над 10 години опит произвеждайки бебешки текстил в България. От няколко години специализират изрично в производството на детски спални чувалчета – както на класически, така и на иновативните чувалчета с крачета. И така, за нас, те са пример и вдъхновение за инвестирано време, усилия и умения, в това да се създаде качествен продукт, с отговорност към родителите и техните дечица.

Спечелиха ни най-вече с това, че техните чувалчета са част от нещо много, много по-голямо. Angel Baby се превръщат в своеобразен посланик на безопасния сън за бебета със своята кампания SafeSleep. На специално изработената за целта страница, можете да разгледате подробен наръчник със съвети за родители. А за всяко закупено чувалче, екипът на Angel Baby дарява спални чувалчета на родилни домове в България и така постепенно създава осезаема промяна в родилната грижа в страната.

Щастливи сме да подкрепим тази инициатива, да бъдем част от малкото семейство с голямо сърце на Angel Baby и да предлагаме чувалчета за ангелчета и в нашите кутии.

За Tsuky Baby Box Sleep сме подбрали страхотен вариант на сиви звезди с размер 0-6 месеца и три различни плътности в зависимост от сезона. Разгледай го тук!