Вече една седмица разказваме навсякъде за нашата версия на финландската кутия за сън.

Един от най-честите коментари, който виждаме в различни социални мрежи е свързан с цената на кутията и нейното съдържание. Затова решихме да разкажем повече по темата.

Стойността на финландската кутия варира от 0 в държави като Финландия и Шотландия, където се предоставя безплатно за всяко бебе, през 49 паунда (без никакво съдържание и без доставка), до 399 евро с текстил и някои аксесоари тук. Има и варианти в САЩ, Австралия и други държави, които също се предлагат на различна стойност в зависимост от съдържанието.

Продутките, които предлагаме в TSUKY BABY BOX SLEEP, закупени по отделно, са на стойност 540-560 лв в зависимост от избрана колекция дрехи и от къде се закупуват продуктите. Ние я предлагаме за 490 лв с включена безплатна доставка. По този начин, цената на нашата кутия е значително по-ниска от цената на сравнима кутия в западна Европа и 10-12% по-евтина като пакет спрямо покупката на продуктите поотделно.

Опитът ни като родители ни показа колко много ненужни неща купуваме. Не само защото пазарувайки за бебе сме склонни да не броим торбите, поръчките в интернет и общата сума на похарчените средства. А и защото нуждите на всяко детенце са различни и е трудно да се предвиди дали вашето ще харесва неща, които други бебета носят / ползват ежедневно. След като направихме нашия списък за бебе, още веднъж видяхме с колко малко неща можем да се подготвим.

Затова основната ни цел е била да спестим средства на родителите като оптимизираме селекцията на продукти в кутията и предложим една добра база, която може да бъде надградена след като се запознаете отблизо с малкия човек.

По-долу описваме в детайл какво има в кутията, като за всеки продукт сме сложили и линкове и цени. Ако не предлагаме продукта индивидуално сме сложили линк към друг случайно избран онлайн магазин, където можете да го намерите.

за сън

долен чаршаф бял, комплект долен чаршаф и калъф с дизайн, олекотена завивкаспециално боди за сън и играчка Happy Horse

така, общата стойност на продуктите за сън е 100 лв.

за баня

хавлия, термометър за вода + козметиката на ABCDerm Bioderma

козметиката включва 4 продукта, както следва:

  • ABC Derm Mousse измиващ гел с препоръчителна цена на дребно 15.60 лв
  • ABC Derm Mousse хидратиращ крем за след баня с препоръчителна цена на дребно 19.90 лв
  • ABC Derm Change Intensif крем против подсичане с препоръчителна цена на дребно 17.50 лв
  • АBC Derm H2O мицеларна вода с препоръчителна цена на дребно 9.70 лв

В повечето аптеки онлайн тези цени са с коло 1 лв по-ниски, така че стойността на продуктите на Bioderma варира около 60 лв.

Така, стойността на продуктите за баня е около 82 лв в зависимост от това от къде се закупят продуктите.

за всеки ден

дрешки от Pinokio

Всяка кутия съдържа дрехи от различна колекция (Happy Day / Magic / Teddy Bear / North / Unicorn) на обща стойност 180-185 лв в зависимост от избраната колекция:

*дизайна е примерен и зависи от избраната колекция

бамбукови пелени от Texpol 

Всяка кутия съдържа 2 бр. големи пелени размер 75х75 и 1 бр. малка пелена размер 30х30. Т.е. общата стойност за трите е  27.30 лв.

аксесоарите от NUK

В кутиите има общо 6 продукта на марката:

Това отново са препоръчителни цени комуникирани към нас от нашите партньори в Беболино. Така, всички аксесоари са на стойност 49.60 лв.

Отделно получавате самата кутия, която може да служи за легълце през първите три месеца, заедно с матрак и протектор. На българския пазар не се предлагат такива кутии самостоятелно, а ако ние предлагахме кутията за сън отделно, цената и вероятно щеше да варира в диапазона 90-110 лв. Нашите кутии се произвеждат индивидуално от произовдител на луксозни изделия и са направени от мукава, материал доста по-качествен и траен от картона използван за оригиналната финландска кутия.

В резултат, ако търсим покупка на всеки продукт по отделно, общата стойност на продуктите би била минимум 550 лв. Опита ни показва, че ако влезете в няколко отделни магазина, за да ги закупите, е възможно да похарчите и повече 🙂

Въпреки, че продуктът ни спестява време и това само по себе си е ценно, ние вярваме, че е важно да спестяваме средства за родителите на новородени дечица. Затова кутията ни струва 490 лв.

Вярваме, че тя правилно отразява стойността, коятно носим:

  • получвате най-важното за посрещане на бебе у дома на едно място
  • практична и качествена селекция със страхотен дизайн
  • спестяваме време в разходки по магазините
  • спестяваме средства
  • предоставяме безплатна доставка
  • и най-важното, заедно правим добро – с месечните дарения към 1 Процент Промяна, а с кутията за сън и с кампанията „Предай Нататък“

Предай нататък

Това може би е любимата ни част. Иска ни се кутиите за сън да живеят като такива повече от 3 месеца и затова ти предлагаме, след като твоето бебенце израстне своята, да я напълниш с вече умалели дрешки, с подаръци за новородено, със сила за добро, и да я подариш на майка в нужда. Ние обещаваме да ти помогнем да стигнеш до нея и да добавим подарък и от нас!