В края на първата ни година на пазара, си дадохме време за равносметка. Събрахме обратна връзка от клиентите, които ни се довериха и още веднъж си зададохме въпроса “Защо същестуваме?”.

Започвайки през септември 2018-та, решихме да тестваме три различни групи продукти – кутия за лесна подготовка за бебе, кутия за подарък и отделни артикули, най-вече дрехи на Полския ни партньор Пинокио. 14 месеца по-късно спокойно можем да кажем, че вдъхновението, смисълът и стойността на Tsuky са в кутията за лесна подготовка за бебе.

Какво казват клиентите ни?

Това, което ни убеди е обратната връзка от хората, закупили кутия за лесна подготовка за бебе. Оказа се, че именно с нея достигаме най-често до хората, заради които създадохме бранда – хората, които стават родители за първи път. Почти 90% от клиентите ни, избират Tsuky Baby Box заради:

  • Качеството на продуктите
  • Готовата селекция, която им дава спокойствие, че не пропускат нещо важно
  • Възможността да спестят време в избор и пазаруване

Още по-ценни са и думите на нашите клиенти:

Кутията е страхотна. Спестява време, продуктите са различни и те зарежда със страхотни емоции в очакването на бебенцето 🤗🤗🤗

 

Най – правилното ми решение беше да поръчам кутията. Страхотни сте! Успех!:)

 

..Искам да ви благодаря от все сърце, първо защото направихте подготовката за появата на нашето бебче изключително приятно и незабравимо преживяване (отварянето на кутията, подредбата й, детайлите и продуктите в нея са щастие за очите и душата), спестихте безумно лутане и закупуване на излишни продукти и второ – погрижихте се за моето спокойствие. Качеството на продуктите и отношението, което показахте, са нещата които винаги са ме впечатлявали, затова адмирации момичета – за страстта, отдадеността, доброто и всичко онези многобройни чуства, които избуват едновременно, когато кутията дойде при човека си. Благодаря Ви. Винаги Ви препоръчвам когато знам, че идва ново човече на този свят…

Това са само част от хората, които ни убедиха, че е време да се посветим на това, което правим най-добре: готова селекция с качествени продукти за лесна подготовка за бебе.

 

А какво правим с дрешките?

Разпродаваме ги  😉
През последната една година поетапно сме зареждали дрешки от различни колекции в размери 56 – 86. Съзнаваме, че изграждането на тази бизнес линия изисква време, енергия и ресурси. След като решихме да се фокусираме върху основния си продукт – кутиите, правим и най-логичната следваща стъпка – разпродажба на дрешките със страхотна отстъпка от 35%. Спокойно можем да кажем, че сме единствения онлайн магазин с толкова широка селекция на дрешките на Пинокио.

От 18.11 до 15.12 ще имаш възможност да поръчаш останалите бройки в магазина ни на още по-добри цени :_)

Влез и разгледай наличните модели.
За твое улеснение сме добавили и филтър по размер 😉

А за нас остава удовлетворението, че една година по-късно сме намерили пътя, по който да продължим.