Днес споделяме с теб онази част от работата по създаването на Tsuky, от която съвсем не разбираме – правната :_)

Разбира се, трябваше да регистрираме фирма. Доста по-интересни се оказаха общите условия за онлайн магазина с всички възможни хипотези и желанието ни да сме максимално коректни към клиентите си. Към тях добавяме и защитата на личните данни на потребителите и коректното отразяване на бисквитките, които страницата използва…

Добрата новина е, че наши приятели са едни много заети юристи с опит и експертиза, които включват и далеч надхвърлят всички потенциални нужди на Tsuky Baby Box като бизнес. Ето кой се погрижи за нас :_)

Кои са КейсПро?

КейсПро е иновативна и динамична правна кантора, предоставяща юридически услуги на местни и чуждестранни корпоративни клиенти. Кантората има значителен опит в обслужването на комплексни международни проекти, включващи взаимодействие с правни и финансови консултанти от различни юрисдикции и изискващи висока експертиза. Основният фокус на кантората е върху юридическото обслужване на проекти в сферата на банкови и небанкови финансови сделки, включително дългово и equity финансиране и M&A. Екипът на КейсПро е специализиран и в правното обслужване на някои специфични бизнес сфери, включително интернет, електронна търговия и защита на личните данни. Повече за разнообразният им опит и експертиза можеш да намериш тук.

А какво могат да направят за бизнеси като нашия?

Юристите на КейсПро успешно подпомагат клиенти по редица въпроси, които възникват в тези индустрии – от въпроси, свързани с поверителността на данните и потребителското право, до лицензиране на интелектуална собственост и въпроси, свързани с приложимото право. Дейността на КейсПро е свързана с всички аспекти на сложните и често динамични правни проблеми, които засягат транзакциите в електроннатa търговия на местни и международни клиенти, взаимоотношенията с доставчиците, обработката на плащания и изискванията за правно съответствие.

Благодарни сме на целия екип на КейсПро за отношението и най-вече на Радост и Александра за перфектно свършената работа и усещането, че можем да разчитаме на тях във всяка ситуация.