Март е! Любимата ни пролет чука на вратата, слънцето започва да ни гали и бавно се измъкваме от бърлогите си, някои по-буквално от други. Този март ще си говорим за нашите диви приятели.

Каузата този месец

През март подкрепяме Фондация “Дивите Животни” – българска неправителствена организация, която цели подпомагане опазването на биоразнообразието и оцеляемостта на дивите животински видове в България и повишаване на екологичната култура на българското общество. Тяхната голяма мечта е създаването край гр. София на първия спасителен център в България, в който ще се приемат, лекуват и отглеждат диви животни от всякакъв вид, независимо от статута им на защитени или не. Вдъхновени от работата им, през март Сдружение 1 Процент Промяна ще подкрепим тяхната прекрасна мисия като събере средства за кувьози и клетки необходими не само за бебета животни, а и за такива в тежко състояние, които трябва да се топлят непрекъснато. Повече за каузата, можеш да научиш тук!

Каузата през януари

През февруари, 1 Процент Промяна събра над 10,000 лв в полза на Коко! Щастливи сме, че и ние участваме в покупката на специализирано оборудване и рехабилитация, които да доближат него и семейството му към мечтата им Кока да ходи и говори сам.