Мисля, че беше юни, когато Кат за първи път спомена, че задължително ни трябва видео – нещо кратко, което простичко обяснява какво е Tsuky Baby Box.

Визията за самото видео и съдържанието му се променяха отново и отново. Когато се появи Майя всичко си дойде на мястото. С нейна помощ изчистихме концепцията и видяхме как нашата мечта придобива цвят и форма по един наистина вълшебен начин! Гордеем се с крайния резултат и с удоволствие днес те срещаме с нея – с професионалния и път до сега и с нейната гледна точка за работата ни заедно.

Още нещо за Майя

Maйя Георгиева е мултидисциплинарен дизайнер, притежаващ постоянно любопитство, упоритост и поглед към детайла. Понастоящем живее в Берлин и работи като Ui/Ux дизайнер за покоряващ немския пазар стартъп. Имала е възможността да работи, както с големи, така и с прохождащи брандове в България, Англия и Германия. Преди да се насочи към уеб дизайн, професионалния и път започва в света на рекламата като графичен дизайнер, а по-късно заема позицията на арт директор. Творческите и професионални търсения започват още в Софийската Гимназия за Приложни Изкуства, където учи специалност рекламна графика, а по-късно продължава обучението си в Националната Художествена Академия със специалност живопис. Обича да рисува абстрактни илюстрации, да разсъждава над живота и да прекарва време с приятели.

Ако искаш да научиш повече за работата и, последвай я тук.
Може да последваш и нас в инстаграм ;_) 

А ето какво каза и Майя за работата си с нас

Катя и Светла дойдоха при мен с молба да им помогна за направата на анимирано видео за новия продукт, който те подготвяха – Tsuky Baby Box. Впечатлих се от мотивацията и вълнението, които те излъчваха, докато говореха за идеята си – кутия съдържаща всичко необходимо за първите месеци на едно бебе. Наистина, както продукта така и те ми станаха много симпатични и така започна общата ни работа по анимацията.

За направата на видеото илюстрирах образите на бъдещите родители, проблемите с които те се сблъскват при подготовка за бебе, както и практичната алтернатива, която предлага кутията. За илюстрирането на различните етапи, през които минават семействата, избрах по-приказна, мечтателска визия. Анимацията има плавно и степенувано движение, акцентиращо качествата на Tsuky Baby Box. Илюстрирани са истинските продукти, които потребителите ще намерят в своята кутия, а използваната цветова палитра е вдъхновена от бебешките артикули и има за цел да подсили и подкрепи илюстрациите. Типографията, както и музиката са също подбрани, така че да допълват цялостната стилистика.

Готовото анимирано видео надявам се получи, както и го планирахме – кратко и закачливо, изясняващо какъв е продукта и какви са многобройните му ползи за потребителите.

п.с. ако все още се чудиш за какво видео става въпрос, натисни тук и гледай първото видео, което се изпречи на пътя ти :_)