Бременността е много специално време за всяка жена. Период, в който, съзнато или не, всяка от нас се променя; период, който простичко и категорично ни показва и силата, и слабостта ни. Бременността може да бъде и вълшебно време, може да бъде и време изпълнено със стрес и несигурност. Има толкова неща, които се случват; толкова неща, за които трябва да се погрижим, да планираме, да се подготвим. На всяка бременееща мама от сърце пожелаваме да е обградена с грижата, вниманието и спокойствието, необходими, за да отгледа здраво и спокойно дете. За всичко останало, за онези малки, но необходими неща, без които няма как да се приберем с бебе у дома, сме се погрижили с кутията за лесна подготовка за бебе Tsuky.

Какво представлява Tsuky Baby Box?

Tsuky Baby Box е най-лесният, удобен и сигурен начин да се сдобиете с всичко необходимо за първите месеци с бебето у дома. В една кутия получавате подбрана селекция от качествени дрешки, текстил за сън и баня, козметика и аксесоари.

За да отпразнуваме първия сняг, решихме да добавим към две от любимите ни колекции дрехи (Happy Day и Unicorn), подарък меко и топло космонавтче. Можете да изберете между размери 56 и 62, а промоцията е валидна до края на януари.

Промоция - подарък космонавтче

Какво получавате с Tsuky Baby Box?

Избирайки Tsuky Baby Box, вие получавате:

Кои кутии участват в януарската ни промоция?

В промоцията ни с подарък топло космонавтче участват кутиите Tsuky Baby Box и Tsuky Baby Box Sleep (кликни върху тях, за да видиш какво съдържат) с колекции за дрехи Happy Day (съвременна унисекс колекция в екрю, сиво и черно) и Unicorn (селекция за момиченца – еднорози).

Основната разлика между двете кутии е, че Tsuky Baby Box Sleep може да служи и за удобно и уютно легълце за бебето през първите три месеца (по примера на финландската традиция). Тази кутия е снабдена и със специален матрак, с плътност подходяща за новородено и протектор.

Кутията е перфектно решение за първо легълце на бебето, защото:

  • Осигурява безопасно пространство за самостоятелен сън на бебето;
  • Размерите ѝ създават комфорт на новороденото;
  • Лесно се мести от стая в стая и така бебенцето е винаги близо до вас;
  • Размерите на кутията са 69х42х25 см, т.е. – може да се използва през първите 3 месеца след раждането;
  • Кутията е направена от висококачествена мукава с покритие, което позволява лесно да бъде почиствана (с тампон със спирт, мокра кърпа или друго);
  • В производството на кутията са използвани специално подбрани безвредни материали, подходящи за бебе;
  • Всяка кутия се предлага с матрак с плътност, подходяща за новородено, и протектор с размера на матрака.

В Tsuky сме помислили за всичко необходимо за вашето бебе. Подхождаме на първо място с отговорност при избора на продукти като избираме качествени марки и добър дизайн. Разгледайте кутиите на Tsuky Baby Box и Tsuky Baby Box Sleep, а при възникнали въпроси не се колебай да се свържете с нас.Промоция - подарък космонавтчеЗа да научавате и за други наши промоции – последвайте нашата Фейсбук страница.