Февруари вече е тук – месец на любов и добри сърца! В 1 Процент Промяна той ни носи воля за щастливо детство за едно слънчево детенце, Коко. 

 

Каузата този месец

 

Калоян Николаев Васков, роден на 02.03.2011г. е много лъчезарно, любопитно и безкрайно позитивно дете, обичащо книгите, животните и хората. 

 

Коко е с вродено неврологично заболяване – Атактична детска церебрална парализа. Откакто неговото семейство научава за заболяването му, те водят ежедневна борба с диагнозата. Коко е все още изцяло зависим от помощта на семейството си, но полага огромни усилия, за да ходи и говори сам.

 

В рамките на каузата през февруари, ще съберем средства, за да закупим за Коко специализирано оборудване – проходилка и количка за деца с увреждания – както и специализирана рехабилитация. 

 

Ако искаш да научиш повече за каузата, прочети тук.

 

Каузата през януари

 

През януари, 1 Процент Промяна подкрепи Центъра за детско развитие “Малки чудеса”, чиито цели са свързани с дългосрочна грижа за развитието на недоносени деца. 

В рамите на каузата се събраха над 11,000 лв, които ще бъдат използване за покупка на оборудване на кабинета по психомоторика в центъра.

 

Ние участваме и този месец 🙂  Присъедини се и ти!