През март Tsuky Baby Box за първи път ще подпомогне кауза за бездомни животинки! Нямаме търпение. Не само защото обичаме животните и дори и в нашия екип се подвизава един разкошен Каспър. А защото вярваме, че бездомните животни са ужасно уязвими и имат нужда от нас, от време и човешка грижа.

Каузата този месец

През март, 1 Процент Промяна ще помогне на “Дом Динев” създаден от Пенко Динев, за да се погрижи за изгонени животинки, които имат нужда от нов дом. Добри хора са дарили безвъзмездно сграда с двор в село Априлово (на 30 км от София) и така Пенко започва отначало сърцатата си дейност с нужда от финансова и физическа помощ да пригоди мястото в дом за 70 кучета и 25 котки.

Нашата обща цел е да осигурим по-добри условия за животните. В момента те са на вериги, тъй като мястото няма ограда. Това ще бъде нашата първа задача. Освен това в бюджета на каузата влизат клетки за животните и бензинов генератор за ток.

Ако искаш да научиш историята на дома от самия Пенко, разгледай каузата тук.

Резултатите през февруари

През февруари хората в сдружението събраха почти 7,000 лв дарени от повече от 110 човека. Средствата ще бъдат използвани за за създаване на зала за провеждане на групови занятия и закупуване на интерактивна стена с образователен софтуер.

В края на месеца преведохме и нашия 1%. Щастливи сме, че благодарение на вас, хората, които се доверяват на Tsuky Baby Box, постепенно даряваме все по-големи суми :_)