2020 започва с кауза, която припознават всички родители – грижата за недоносени деца.
Нека заедно дадем равен шанс на всяко дете. Дори и когато е решило да се покаже на бял свят мъничко и неподготвено.

Каузата този месец

През януари, 1 Процент Промяна подкрепя Семеен център “Малки чудеса”, чиито цели са свързани с дългосрочна грижа за развитието на недоносени деца.

Традиционно, фокусът при недоносените бебета пада изключително върху подобряването на условията в болници със специализирани отделения за неонатологична грижа. Реалността е, че недоносените дечица срещат трудности в развитието си дълго след като са се прибрали у дома. Затова, Фондация “Нашите недоносени деца” създават специализиран център в помощ на децата и техните родители.

Каузата този месец има за цел да подобри оборудването в него и така да съдейства за повишаване нивото на грижата за децата.

Ако искаш да научиш повече за каузата, прочети тук.

Каузата този месец

През декември бяха събрани 15,000 лева от над 190 човека в полза на над 170 възрастни хора – част от тях настанени в домове за възрастни, а останалите – самотни хора с различни здравословни проблеми, живеещи в затруднено положение извън институциите.

В рамките на каузата бяха получени и много дарения в натура и така бюджетът над каузата беше преизпълнен и през тази година!

В края на месеца, ние също подкрепихме каузата с 1% oт приходите ни през декември :_)

Пожелаваме ви януари като чиста пътека, като ново начало, което да ви донесе енергия за малки чудеса!