Често подаръците и покупките са насочени изцяло към новороденото. Затова заедно с нашите приятели от FEIA решихме да създадем кутия, пълна с любов, специално за майката. Кутия, която да я зарадва, да я улесни, а и да и напомня да се грижи за себе си. Защото сме твърдо убедени, че грижата за нашите деца, започва на първо място с грижа за нас самите.

Ето малко повече информация за кутията и за страхотните хора зад FEIA.

Feiabox by Tsuky

Вдъхновението зад кутията са страхотните бижута на Lollipops & More, създадени със специална грижа към майката и детето. Често носенето на бижута се оказва невъзможно в първите месеци след раждането – детето ги дърпа, къса и слага всичко в устата си. Артикулите на Lollipops & More са с модерен дизайн и свежи цветове, изработени от 100% хранителен силикон, който е подходящ за дъвчене и е нежен към венците на бебето. Също така е чудесен сензорен инструмент, който помага на бебето да се фокусира по време на храненето.

В кутията сме включили и първия продукт Tsuky – многофункционално покривало с красив дизайн. Покривалото предоставя удобство и уединение на кърмещата майка, и спокойствие на бебето. Освен това то е подходящо и за всички кошчета за кола за новородени като предпазва бебето и позволява бързо и лесно наглеждане без да нарушава съня му.

Третият продукт насочен към кърмещи мами е кремът за зърна на BioBaza със 100% натурален състав – с авокадо, гроздови семки, масло от шеа, ланолин. Кремът стимулира възстановяването на чувствителните зърна, подхранва и предпазва.

Разбира се, подбрали сме подарък и за бебето – дрънкалка стрела произведена във Франция от mellipou. Мека и красива, като светът на бебоците в прегръдките на мама.

 

 

Кутията се предлага в три различни цвята и може да бъде закупена от магазина на FEIA.

Повече за FEIA

FEIA са създателите на първaта българска поредица мобилни приложения в помощ на бременната жена, на майката в първите месеци след раждането и на родителите при отглеждането на техните деца. Съдържанието на техните приложения е изцяло на български език и е съобразено с националните медицински стандарти. За създаването на приложенията, екипът на FEIA работи с български и италиански общопрактикуващи лекари, гинеколози, педиатри, ветеринари, психолози, диетолози, юристи, хомеопати, ароматерапевти, билколечители и музикотерапевти.

Вече можете да използвате приложенията FEIA Бременност, FEIA Детско Развитие и FEIA Захранване, а скоро ще бъдат готови и тематични приложения за родители, както и за подходящи хранителни режими по време на бременност и след това.

Щастливи сме, че толкова много ценна информация е налична вече и на български, в приложения специално създадени за нуждите на родителите в България. Да отгледаш дете е щастливо предизвикателство, което изисква не малко подготовка. Сигурни сме, че с приложенията на FEIA е по-лесно и така те са наш естествен партньор в каузата ни за спокойна и лесна подготовка за бебе :_)