Решението да направим кутия дойде спонтанно покрай опита на Кат със създаване на продукти, моя опит с финландската кутия и все още пресните ни спомени за стреса от подготовката за посрещане на бебе вкъщи. Имаме деца на една и съща възраст, родени на практика през няколко дни. Когато навършиха годинка и се оказа, че живеем в двата края на един и същ парк, решихме, че е крайно време да се видим. Това се случи през януари и от тогава немалка част от времето ни е посветена на идеята за Tsuky Baby Box.

Желанието ни е просто – да повишим качеството на живот на всяко бебенце като направим подготовката за неговото идване по-лесна и по-спокойна за родителите му.

Започнахме с идеята да наложим в България концепцията за кутия, в която бебето спи през първите 2-3 месеца от живота си. След обстойно проучване сред повече от 1,800 майки, решихме първо да подготовим кутия, която съдържа най-важното за първите месеци с бебето у дома, а междувременно да разработваме и кутия с матрак. Засега предлагаме две кутии – голяма кутия с най-важното за първите месеци с бебето у дома и една кутия за екипи, перфектното решение за компании. Ако искате кутия, в която бебето може да спи, свържете се с нас – вече имаме няколко варианти.

Решението какво да сложим в голямата кутия и изобщо какво се счита “за най-важно” отне доста време и опити, включително работа с фокус групи. Не ни липсваха и посещения във фабрики, тестване на продукти и щастливи срещи с хора, които се превърнаха в наши партньори.

Основен критерийпри избора на продукти за Tsuky Baby Box е качеството. Работим с доказани български партньори – страхотните “Аглика” и “Росица”. За дрешките и муселиновите пелени избрахме полските Pinokio и Texpol – след дълго проучване на варианти и тестване на продукти. Дрешките са категорията, на която отделихме най-много време, за да комбинираме качество със съвременен дизайн. За козметиката заложихме на Bioderma, а за аксесоарите – на Nuk. Доказани световни лидери в грижата за малките, чиито продукти можем чистосърдечно да препоръчаме. За двете кутии сме подбрали и различни играчки от Happy Horse и Heiness.

 

Нямаме търпение да ти разкажем повече за всеки от тях!