А за къде без играчка? :_)
За всяка от кутиите имахме различна концепция, различно вдъхновение, различна мечта..

Tsuky Baby Box

В основната кутия играчката е част от селекцията ни за спокоен сън на бебето в първите месеци. Искахме мека играчка, която да носи нежно усещане при допир и постепенно да създаде на бебето усещане за спокойствие, комфорт и сигурност. Меките играчки имат и други предимства – те позволяват на бебенцата да изследват света около тях по един безопасен начин като ги дърпат, дъвчат и хвърлят.

Така избрахме нежно бяло зайче от холандската марка Happy Horse – един от лидерите в производството на меки играчки с над 65 години опит. Всеки техен продукт е обозначен с логото СЕ и отговаря на европейските стандарти за безопасност и качество.
Зайчето е също и в селекцията за кутията ни Tsuky Baby Box Sleep.

Tsuky Baby Box Gift

За малки кутии отново заложихме на виското качество като първи приоритет и избрахме специална дървена дрънкалка от Heimess.

Вече повече от 50 години марката произвежда забавни и образователни играчки с фокус върху ранното развитие на сетивата на бебето като слух, допир, но не само. Тези играчки подпомагат развитието на моторните функции, координацията, креативността и въображението на малките.

Всички играчки се произвеждат в базата на марката близо до Щутгард, Германия. Любимият материал на марката е дървото – заради приятния звук, който създава, лесната поддръжка и най-вече заради свойствата на дървото, които позволяват дори дечица с нисък имунитет да си играят с тях. Така, в играчките се съдържат естествени материали като бук, дъб, лещниково дърво и клен. Още повече, Heimess използва само дърво произведено в гори, които се управляват по устойчив начин. Останалите материали използвани в производството също са тествани многократно и са напълно безвредни: лепилата са без формалдехид, боите са на водна основа и не съдържат токсини.

 


Изпращаме кутиите в рамките на няколко работни дни с безплатна доставка.
Ако имате въпроси или идеи – пишете ни на hi@tsuky.eu

 

instagram | facebook