Дрешките са продукта, на който отделихме най-много време за проучване и селекция. Искахме партньор с качествено производство и съвременен дизайн, който с удоволствие да предложим на пазара в България.

След немалък брой опити и тестване на продукти (съдържание, свиване и/или промяна в цветове след пране и сушилня и т.н.) се спряхме на полския производител Pinokio.

 

 

 

 

Още за Pinokio

Pinokio са производител на бебешки и детски облекла с над 20 години опит на пазара. Продуктите се произвеждат в Полша. Всички използвани в производството платове и аксесоари са произведени в Полша и Германия и не съдържат вредни субстанции. Производителят залага на качество, красив дизайн и преди всичко удобство и сигурност за бебетата. От 2009-а година насам Pinokio ежегодно получават сертификат за “безопасни за деца” продукти от Института по текстил TRICOTEXTIL.
Помислено е и за комфорта на бебета и на родители с подходящи кройки за лесна смяна на дрешките и преобуване. Сред любимите ни детайли са широките колани на ританките, които не притискат стомаха на бебенцето, както и почти незабележимия ластик на крачетата, който помага на дрешките да се движат заедно с бебето.

Нашата Селекция

За кутията подбрахме разнообразни по вид дрехи: бодита със закопчаване на вратлето и със закопчаване отпред; ританки и гащеризон без ръкав, както и нашите любимци – целите гащеризони. Целта ни е да дадем възможност на родителите да преценят кое е по-удобно и за тях и за бебето и да купуват следващите дрешки съобразявайки се с тези предпочитания.

Разнообразието от колекции предлагани от Pinokio ни даде възможност да създаден различни кутии. Имаме най-нежните дрешки за момиченце в розово и лила, страхотна колекция за момченце в синьо и сиво и не само това. Пазарното проучване, което направихме потвърди очакването ни, че майките все по-често търсят унисекс цветове за децата си и затова с удоволствие заложихме и на такива колекции – като най-успешната е в черно-бяла Happy Day.

Освен това, за сезон есен/зима добавихме бодита без ръкав, които лесно се обличат под всеки гащеризон, както и жилетка за по-хладните часове на деня, за да осигурим подходящо облекло за по-ниски и за по-високи температури.

Нямаме търпение да разберем дали селекцията ни е харесала и на теб!

Kутиите за лесна подготовка за бебе са с нови колекции. Разгледайте ги  – сигурни сме, че ще направят първите месеци на вашето бебче по детски щастливи и шарени! 🎉

 

     

 


Изпращаме кутиите в рамките на няколко работни дни с безплатна доставка.
Ако имате въпроси или идеи – пишете ни на hi@tsuky.eu

 

instagram | facebook