Нашите кутии съществуват с една цел – да направят по-лесна подготовката за бебчето, което очаквате.

За да стигнем по-близо до вас, решихме да изберем училище за родители, което да посетим и да представим себе си и самите продукти. Спряхме се на събитията организирани от Списание „9 месеца“!

Ще присъстваме на събитието на 3.11, събота, в Националната Библиотека и вече ужасно много се вълнуваме за тази наша първа среща на живо! Щастливи сме да сме част от лекция посветена на една от най-интересните теми касаещи новородено – това да го изкъпем и да се погрижим за личната му хигиена! Тъкмо ще припомнят и на нас как е най-безопасно да се държи мъникът когато е +/- 3 кила и колко точно начина съществуват за употребата на бебешки клечки за уши и физиологичен разтвор :_)

Нямаме търпение да ви разкажем повече за нас, да ви покажем кутиите и да чуем вашите въпросите и всичко от което се вълнувате в тези щастливи месеци. Имаме и специална изненада за всеки (бъдещ) родител! Дано да ви зарадваме :_)

Ако не можете да дойдете, но все пак искате да се подготвяме заедно за бебе – използваме възможността да ви поканим в групата Подготовка за бебе, където можем свободно да обменяме знание и опит.

Очакваме ви!