Споделихме с теб, че имаме печеливш от Giveaway играта, която подготвихме с Антоанет Пепе.

Това е @carry9687, която участваше с идеята да спечели подарък за своя бременна приятелка. Щастливи сме, че й помогнахме да направи толкова разкошна изненада за една бъдеща мама!

Тъй като бебенцето ще бъде момиченце, двете се бяха спрели на Tsuky Baby Box колекция Magic – кутията, която спечели сърцата на всички майки на малки принцеси. В последния момент обаче, имаше малка промяна. При нас пристигнаха дрешките от новата колекция на Pinokio – Unicorn и ние разбира се предложихме на Кари приятелката й да бъде първата получила кутия с тази нова селекция. Отговорът беше „Да“ и Tsuky Baby Box Unicorn вече пътува към тях!

Колекцията Unicorn внася повече розово в нашите кутии в комбинация с екрю и сиво. Има и супер сладки елементи като къдрици на ританките и на раменцата, а платове се заиграват с десени на точки и звезди, за разкош. Разбира се, всяка дрешка е с характерните за Pinokio мекота и плътност с кройка, която носи комфорт за бебенцето и улеснява родителите.

Предлагаме дрешките в кутии – Tsuky Baby Box  и Tsuky Baby Box Sleep , а съвсем скоро ще бъдат в онлайн магазина ни и като отделни артикули. Ако искаш да разгледаш какво друго от кутиите продаваме поотделно, посети tsuky.eu.

Весел ден от нас и както казват бебета еднорози, Life is cool!