Познаваме Антоанет покрай постовете и видеата за малката и дъщеричка София – Малю. Тя е едва три месеца по-голяма от нашите деца – Ефи и Филип.

Когато научихме, че Ети е бременна и очаква второ момиченце през септември, бяхме сигурни, че искаме да й подарим Tsuky Baby Box. За да улесним подготовката и за бебе докато се грижи за двегодишната си дъщеря, a и за да получим обратна връзка за продуктите, които сме подбрали.

Това ни даде възможност да научим повече и за самата Антоанет. Тя е слънчев и позитивен човек, с който можеш да прекараш часове без да усетиш. Щастливи сме, че точно тя e първата мама, която използва Tsuky Baby Box.

Антоанет избра да ни покаже моментът, в който разопакова кутията в най-новото си видео. В него тя споделя с всички срещата между София – Мальо и Сиена – Филипа. Щастливи сме, че сме една малка част от тези първи истински щастливи дни заедно у дома!!

Както ще видиш във видеото, искаме да зарадваме поне още една бъдеща мама с подарък. За да научиш как, последвай ни в инстаграм и разбери още сега!