Знаехме, че искаме да спестим на родителите навлизането в дебрите на всички възможни цветове, размери и варианти на текстила за сън и баня, който се предлага в България

Все още пазим пресни спомени от сблъска с “бебешки” чаршафи в размер за 7-годишно и разнообразието от размери хавлии. Искаше ни се да бъде по-просто и при всички положения подходящо за новородено.

Затова под бранда TSUKY произвеждаме комплект спално бельо, хавлия за баня и специално боди за сън.

Нашият партньор

За производството на нашите продукти се спряхме на български партньор – Аглика. Компанията има вече 50 години опит в производството на текстил и е пример за това как българска компания може успешно да развие бизнес основан на качество и иновации в международен план. Повече за фирмата може да научите тук. Основен критерий при избора ни беше възможността да работим с партньор, който предлага комплексно изпълнение на поръчката – през тъкане на плата, печат и шиене по наши спецификации. Това, което ни спечели обаче беше отношението на хората там. Благодарни сме за времето, което ни отделиха и за всички усилия, които положиха резултатът да е точно това, което търсим.

Повече за продуктите

Спалният ни комплект включва два долни чаршафа (бял и цветен), олекотена завивка и плик с цветна предница и бял гръб. Размерите на всеки продукт в кутията можеш да видиш тук. Чаршафите са подходящи за стандартно легло 120х60 см и могат да се ползват през първите 1-2 години на детето. Това, че долните чаршафи са два не е случайно – тази част от комплекта се цапа и сменя по-често по ред причини: оригване / връщане след хранене / пропуснал памперс и др.

 

 

Хавлията ни за баня е изключително мека и приятна на допир, с подходяща плътност. Размерът и е подходящ за новородено, както и за по-голямо бебенце. Размерът е 85х85 см и е изработена от 100% памук.

 

 

Произвеждаме и един продукт, който е почти нов за България – специално боди за сън. То има формата на дълга нощница с ластик в края така, че бебето се оказва в нещо като чувалче. Тази дреха е особено удобна за първите месеци, когато се налага смяна на памперса през нощта – става неусетно за бебето и улеснява родителите в грижата за неговия спокоен сън. За нас това се оказа незаменима дреха в първите три месеца след раждане и вярваме, че ще стане любима на всички.

 

Нямаме търпение да разберем дали селекцията ни е харесала и на теб!

Kутия за лесна подготовка за бебе – Разгледай ги  – сигурни сме, че ще направят първите месеци на вашето бебче по детски щастливи и шарени! 🎉

 


Изпращаме кутиите в рамките на няколко работни дни с безплатна доставка.
Ако имате въпроси или идеи – пишете ни на hi@tsuky.eu

 

instagram | facebook