За бебе можеш да купиш 2 и 200 неща в зависимост от това кой те посъветва, в колко магазина влезеш и кое под ред е бебето, за което пазаруваш :_)

Това сякаш важи с най-голяма сила за аксесоарите, между които можем да избираме. Не само като безкраен брой продукти, създадени да улесняват родителите, но и като производители. Дискусиите за преимуществата на отделните продукти на всеки бранд бяха наистина безкрайни. В крайна сметка, след като обединихме в едно продуктите, за които бяхме 100% убедени, че са СТРАХОТНИ, най-много “точки” събра NUK.
Имахме късмет, че екипът им в България е също толкова страхотен и работата с тях върви по вода.

Освен всички преимущества, които дава класическата ортодонтска форма на NUK, тази залъгалка осигурява едно много активно взаимодействие на челюст, небце, език, устни и зъби. Това взаимодействие, създава най-добри условия за синхрон в дишането, безпроблемно приемане на храната и не на последно място, за развитие на речта.

Публикувахте от NUK в Четвъртък, 27 юли 2017 г.

За NUK

В 60-годишната си история NUK внася в живота на родителите безброй иновации вдъхновени от природата и с разбиране за нуждите на бебенцата от първия ден. Съвместно с експерти като педиатри, акушерки, ортодонти и специалисти по храненето, NUK създава продукти, които помагат за ежедневното развитие на децата и правят живота на родителите по-спокоен.

 

Нашата Селекция

За едно спокойно начало избрахме:

  • Четка за коса с естествен косъм и гребенче, с което лесно се махат крусти
  • Стъклено шише с биберон от каучук (120ml) подходящ, както за мляко, така и за вода
  • Термометър за вода
  • Ножичка за нокти с предпазител и капаче
  • Препарат за пране, който можем да препоръчаме с четири ръце

 

Имаме и други любими продукти на NUK – препарата за почистване на съдове и този за премахване на петна са все още на първо място в списъка. С повече късмет те ще са ви нужни едва след като започнете да захранвате бебето :_)

 

А ако ви е интересна нашата кутия

– разгледате какво има в нея :_)

 

 

Подробно описание на всички продукти можете да намерите на страницата на нашите партньори от Беболино.

 


Изпращаме кутиите в рамките на няколко работни дни с безплатна доставка.
Ако имате въпроси или идеи – пишете ни на hi@tsuky.eu

 

instagram | facebook