Говорили сме с много майки за преживяванията около подготовката за бебето. За списъците изпратени от приятели и съветите от роднини. За времето прекарано в четене в интернет, обсъждане и разходки по магазините. За безбройните покупки – нужни и “за всеки случай” (всяка майка помни колко покупки е подарила). И за несигурността дали все пак не забравяме нещо важно? За пазаруването в последния момент и за изтощението.

Всичко това носи стрес и именно този стрес искаме да спестим на родители. Особено в последните седмици от бременността, когато най-доброто, което можем да направим за себе си е да си починем и да поглезим душата си с нещо.

Затова отделихме повече от 6 месеца, за да подберем качествено съдържание за кутията. Така Tsuky Baby Box включва основните продукти, необходими през първите месеци с бебето вкъщи: чаршафчета и завивка, хавлия и термометър за вода, дрешки и препарат за пране, козметика и аксесоари.

Целта ни е проста – да дадем възможност на родителите да използват времето в последните седмици преди да се появи малкия човек по-пълноценно. Да намерят време за още едно кино заедно, за още една разходка с приятел, за почивка с книга в ръка, за още едно кратко пътуване само двамата. Насладете се на тези последни дни, погрижете се за себе си. За да дадете и на бебето и на себе си едно спокойно начало на тази толкова голяма промяна.