Идеята за бебешка кутия се роди в рамките на няколко часа разговор, а самият бранд Tsuky вече съществуваше, когато започнахме работа по кутията.

Но всеки, който е минал по този път, знае, че да имаш продукт не стига. Има редица правни и счетоводни въпроси, които изискват внимание и които ни отнеха не малко енергия. Днес ви срещаме с Виктор – човека, който се грижи за счетоводството на Tsuky Baby Box и прави живота ни по-лесен :_)

Повече за Виктор

Виктор е главния счетоводител във „В.Д.Е. счетоводни и правни услуги” ЕООД. Препоръча ни го приятел и още от първия разговор знаехме, че с него ще работим добре.

Самата фирма е основана през 2015 г. с профил на дейност, подсказан още със самото наименование – счетоводни и юридически услуги. Дружеството предлага услуги, свързани с регистриране на фирми, годишно счетоводното приключване, регистриране по ЗДДС, изготвяне на трудови договори, разплащателни ведомости, декларации за НАП и НОИ, изготвяне на документи при ревизии и проверки на фирми. Екипът на „В.Д.Е. Счетоводни и правни услуги” ЕООД е квалифициран да оформя документи и извършва консултации по трудови, търговски, облигационни, вещноправни, семейни и наследствени отношения.

А с каква ни помогна Виктор?

Тук списъкът е безкраен. Най-лесно би било да кажем, че движи месечното счетоводство на Tsuky. Само, че за нас далеч по-важни бяха съветите в началото, когато взимахме решения за регистрация по ДДС, управление на инвентар, издаване на фактури, касов апарат, назначаване на управител, осигуровки и всички други по-малки и по-големи теми, с които се сблъскахме. Най-ценното за нас е отношението на Виктор – винаги насреща, готов да ни изслуша и да ни предложи решение. Спокойни сме, че финансите на бизнеса ни се движат от него и можем да разчитаме на внимателно, коректно отношение и бърза реакция независимо от ситуацията. Благодари сме за това и нямаме търпение да развиваме бизнеса си заедно с партньори като него.

Ако и ти имаш нужда от счетоводител, свържи се с нас – сигурни сме, че Виктор ще помогне и на теб! :_)