Playtech са пример за компания, с която се запознахме преди почти година, а когато дойде правилният момент – те сами ни потърсиха отново. Заедно създадохме страхотен подарък за младите родители в екипа им.

Повече за Playtech

Playtech е продуктова компания с присъствие в България от над 10 години. В развойния център в София се разработват и тестват онлайн продуктите „Покер“ и „Казино“, както и специална CRM система. В българския офис са ангажирани над 150 професионалисти, повечето от които са част от техническите отделите на организацията.

Що се касае до грижата за служителите, компанията инвестира в няколко направления. Основен фокус са професионалното развитие, здравето и – не на последно място – забавлението. Всеки служител има възможността да се възползва от технически курсове и конференции, платена система за обучения, както и семинари по меки умения и ефективна комуникация.

Наред с професионалното развитие, служителите на компанията имат и социална програма с придобивки в няколко сегмента. Тя включва ежемесечна парична добавка за храна и транспорт, луксозно медицинско осигуряване, спортен абонамент, достъп до масажи от професионален кинезитерапевт и др.

Компанията инвестира и в отбелязването на различни празници чрез приятни изненади. Служителите получават подаръци за рождения си ден, за Коледа, както и за сключване на брак. От началото на октомври всички млади родители се радват и на нашата кутия – подарък за новородено.

PlayTech Baby Box by Tsuky

Екипът на PlayTech имаше доста ясна концепция за техния подарък за бебе. Фокусът беше върху продукти, които да се използват по-дълго време от бебоците и техните родители. Селекцията включва одеялце, дрешки, хавлия за баня, играчка и редица аксесоари – шише, биберон, четка с гребен и термометър за баня.

Разбира се, подготвихме и специална брандирана кутия със страхотен дизайн!

 


Ако искате да научите повече за партньорства с компании или имате идея за нас – пишете ни на hi@tsuky.eu

 А ако ви е интересна нашата кутия – разгледате какво има в нея :_)