Последните месеци ни донесоха още няколко интересни партньорства с компании в България. С удоволствие споделяме с теб повече за партньорството ни със SoftServe.

Повече за SoftServe

SoftServe е глобална IT компания, с над 25-годишна история. Оперира на световния пазар в сферата на софтуерното разработване и предоставянето на консултантски услуги на компании от цял свят. Работи с вече утвърдени имена в сферата на здравеопазването, финансите, банковия и застрахователен сектор, дигиталните медии и търговията.
В България компанията отваря развоен център през 2014 г., и той е един от 14-те развойни центъра на групата, утвърдил се вече и като един от най-успешните ѝ. В него са заети над 220 професионалисти, голяма част от които играят ключова роля за глобалното развитие на компанията. Това са експерти, ангажирани в т.нар. Center of Excellence, които дават насоките за развитие на цялата група SoftServe и работят в различни клъстъри – Big Data, Solutions, Data Science, платформи и др.

Компанията има амбициозни планове за развитието си в страната. Основните екипи, за които активно се търсят специалисти са DevOps, .NET, SiteCore, SalesForce, Python и Drupal.

В грижата за развиващия се професионален потенциал на своите служители, от компанията инвестират в няколко основни направления. На първо място е програмата за кариерно развитие Abiliton. Стъпвайки на повече от 25 години опит, компанията е изградила метод за оценка на кандидатите, за да начертае най-подходящия път за последващо професионално развитие, включително при желание за преквалификация.

Освен това, компанията предлага редица придобивки на своите служители. От началото на септември, сред тях е и нашата кутия – подарък за новородено.

SoftServe Baby Box by Tsuky

За SoftServe създадохме брандиранa кутия произведена по техен дизайн. За съдържание се спряхме на нашето любимо одеялце, дрешки за новородено и дървена играчка. Предвид дизайна на бранда и цялостната му визия, най-подходяща се оказа нашият фаворит – колекцията Happy Day. За да бъде завършен подарък, добавихме и специална картичка.

 

 

 

 

Грижата и времето, което отделиха,
за да станат кутиите страхотни ни радва много!

 

Сигурни сме, че този персонален подарък ще напълни сърцата и на младите родители, които ще ги получават като подарък!

 


Може да  научите повече за партньорства с компании тук или ако имате идея за нас – пишете ни на hi@tsuky.eu