2019-та започна с още едно щастливо партньорство за нас. Запознахме се с екипа на Paysafe България през януари и бяхме приятно изненадани от всички инициативи, по които компанията работи в посока грижа за хората в нея. Днес ти разказваме малко повече за тях, както и за кутията, която подготвихме за младите родители в техните екипи.

Повече за Paysafe

Компанията е пазарен лидер с над 20-годишен опит в сферата на дигиталните разплащания и приблизително 3 000 служители в 12+ световни локации. Софийския офис е най-големия с повече от 1000 служители.

В компанията работят хора от различни професионални области – от софтуерни инженери и хора с технически профил, през финансови специалисти и специалисти обслужване на клиенти, до риск експерти. Всички те са различни, но това което ги обединява е духа на компанията, креативната и динамична среда, както и отворената комуникация в приятелска работна атмосфера.

От Paysafe се грижат всички в компанията да се чувстват добре и допълнителните придобивки, които предлагат отговарят на различни потребности на служителите – допълнително здравно осигуряване, Мултиспорт карта, плодове в офиса, покриване на разход за транспорт, 25 дни годишен отпуск, зони за почивка, парична помощ за родители с малки деца, и прекрасен комплимент под формата на Tsuky Baby Box за всяко бебче.

Ако искаш да научиш повече за компанията, можеш да посетиш страницата им в интернет – https://www.paysafe.com

Paysafe Baby Box by Tsuky

За Paysafe създадохме брандиран вариант на Tsuky Baby Box Gift с кутия произведена по техен дизайн. За съдържание се спряхме на нашето любимо одеялце, колекция дрешки Happy Day за новородено и дървена играчка.

Това е и първият ни клиент, за който подготвихме специална картичка. С тяхно позволение споделяме с теб текста, който подготвиха за нея:

We are thinking of you during this exciting moment in time!
Happiness and laughter are coming your way! With tickles and giggles and lots of smiling days!
Another miracle in this world. Welcome!
Your little one represents the most important thing we`ve all been working toward – the future. Enclosed are some special gifts we selected.
Cheers to you and your growing family!
Congratulations and best wishes!

Грижата и времето, което отделиха, за да станат кутиите страхотни ни радва много! И сме сигурни, че ще напълни сърцата и на младите родители, които ще ги получават като подарък!