Щастливи сме да споделим, че продължаваме да работим със съмишленици сред компаниите в България, които търсят начин да изразят подкрепа към младите семейства в техните екипи.

Днес искаме да ви разкажем за Софтуер Груп. В екипа им припознаваме не само добър бизнес партньор, а и пример за професионалисти, движени от глобална визия да осигурят достъп до банкиране на хора, които нямат такъв, чрез създаването на високотехнологични и иновативни решения.

Софтуер Груп е глобална технологична компания, фокусирана в разработването и предоставянето на дигитални канали (digital channels) и интеграционни решения за институции, които предлагат финансови услуги.

Създадена през 2009-а година, компанията оперира от 9 офиса по целия свят и има клиентска база в над 65 страни на 6 континента. Централата се намира в София, България, а останалите офиси са базирани в Австралия, Египет, Гана, Индия, Кения, Мексико, САЩ и Филипините. Ако искаш да научиш повече за тях, можеш да разгледаш тук.

За Софтуер Груп създадохме брандирана кутия произведена по техен дизайн. За съдържание се спряхме на одеалце с логото на компанията, колекция дрешки за новородено и играчка.

Доставихме кутиите в седмицата преди Коледа и се заредихме с настроение в офиса на компанията. В началото на тази година ги потърсихме за обратна връзка и научихме колко радост са донесли кутиите ни! За наша изненада сме зарадвали не само бебета и техните родители в България, а и няколко семейства в Кения.

Нямаме търпение да видим още колко места ще посетят подаръците, които с толкова желание и любов подготвяме за всяко бебенце!

Може да научиш повече за кутиите за компании тук или да ни пишеш на hi@tsuky.eu :_)