Създадохме Tsuky Baby Box Gift, a.k.a. перфектния подарък за новородено, като улеснение за близките на млади родители. Това, което ни изненада, е колко компании в България търсят начин да покажат подкрепата си в този толкова емоционален момент. Колко креативни и разнообразни решения намират, за да изразят ценностите на компанията и да подчертаят грижата за хората в екипите си.

За да им помогнем в тази особено приятна задача, създадохме най-разнообразни разновидности на нашето предложение за подарък за бебе.

Съвсем скоро изпратихме една от любимите ни поръчки и много ни се иска да ви разкажем повече за нея. Наш клиент бяха Карготек България, компания, която отвори офиса си в София преди малко повече от година и се разраства все по-динамично. Корените и са финландски, което послужи за основно вдъхновение и доведе кутията за сън от финландския пакет за майчинство в България!

Вече сме споделяли, че работим по кутия, в която бебето може да спи. Съвсем скоро ще ви разкажем и за нея. Специално за Карготек, обаче, осигурихме 100% аналог на кутията, която достига до всяко едно финландско бебе от 80 години насам. И така бебенцата от екипа на Карготек в България ще спят в същите кутии, както и тези във финландския офис на фирмата :_)

Към кутията добавихме любимите ни дрешки от колекцията Happy Day на Pinokio и дървената дрънкалка на Heimmes. A, за да завършим визията на кутията, брандирахме одеялцето Tsuky с логото на Cargotec. И така, съвсем неочаквано, заедно създадохме страхотен подарък за бебе!

Ако искате да създадем специален подарък за новородените бебоци и във вашия екип, пишете ни на hi@tsuky.eu :_)